qui sóc

dijous, 30 de març de 2017

BORSA COSIDOR

Cada vegada em costa més seure davant de l'ordinador. No és que no tingui temps, perquè ben gestionat dóna per a molt, però sempre trobo alguna cosa que fer, deixant abandonat el bloc.
Avui us vull mostrar la meva nova bossa on porto les coses per cosir.
La trobo molt pràctica, perquè ho veig tot ràpidament, també he fet diverses bossetes, per als llapis, les agulles, tots els trastos que es necessiten i un coixinet per les agulles.
Us agrada?
 Cada vez me cuesta más sentarse delante del ordenador. No es que no tenga tiempo, porque bien gestionado da para mucho, pero siempre encuentro algo que hacer, dejando abandonado el blog .
Hoy os quiero mostrar mi nueva bolsa donde llevo las cosas para coser.
La encuentro muy práctica, porque lo veo todo rápidamente, también he hecho varias bolsistas, para los lapiceros, las agujas, todos los cachivaches que se necesitan y un acerico.
¿Os gusta?

2 comentaris:

Catina ha dit...

Menudo conjunto más bonito!! Me encanta la combinación que has hecho. El libro para las agujas con la boquilla me parece superoriginal.

MARTA ha dit...

Com t´entenc, a mi hem passa igual. Tinc el blog abandonat, però es que tampoc estic gaire motivada amb les agulles i un piló de projectes començats.
Els teus detalls son una cucada i les robes m´agraden molt.